fredag 5 februari 2016

Uppdaterad Utdelningsportfölj.

Nu har jag uppdaterat utdelningsportföljen och kan konstatera att jag har sänkt direktavkastningen på mitt innehav. Pga mina senaste köp av Bl.a Apple, Blizzard, Nike, Disney, Atlas Copco, Castellum. Dessa hoppas jag levererar en bra framtida utdelningstillväxt och framförallt kursutveckling. 
4 kommentarer:

 1. Hej Life is my goal!

  Snygg portfölj! Vi har en hel del liknande innehav, precis som du viktar jag om min portfölj mot högre utdelningstillväxt istället för direktavkastning. Det är lite "tråkigare" nu, men orkar man vara långsiktig så bör man slå de högutdelande aktierna i både utdelning och totalavkastning.

  Activision Blizzard måste jag ta mig en titt på (en gammal gamer som man är), visste faktiskt inte att de hade utdelning, vilket är ett av mina krav för att investera.

  Skall bli kul att följa din fortsatta resa! Må väl och lycka till!

  /Utdelningsstugan

  SvaraRadera
 2. Tjena Utdelningsstugan!

  Vad kul att du tittar förbi och lämnar en kommentar!

  Tack tack. Tanken är att denna portföljen ska hålla på 10-15 års sikt eller längre. Jag är ingen "Fingerprintkille" utan jag kommer sitta lugnt och stilla och fylla på dessa innehav vid eventuella nedgångar.

  Precis som du har jag alltid gillat Blizzards spel och gör det ännu. Blizzard släpper aldrig några skitspel och köpet av "king" plus filmsatsningen blir spännande att följa som jag tidigare kommenterat här på bloggen. Dem senaste köpen jag har gjort är köp som vi själva är konsumenter av och som jag tycker är starkast på marknaden.

  Ha de och gott! Lycka till!

  /LIMG

  SvaraRadera
 3. Tjenare Life is my goal!

  Riktigt fin portfölj du fått till. Det är åt det hållet jag siktar också.

  Tack för en trevlig blogg!

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
 4. Tjena Pengaregn!

  Tackar så mycket för den kommentaren! Hoppas utvecklingen tickar vidare i rätt riktning!

  Lycka till med ditt sparande och din Blogg!

  /LIMG

  SvaraRadera